Organizare, promovare, vânzare: organizare fără cusur a evenimentelor

Planifică evenimentele cu Odoo

Alexandra Lazar

Modulul de Odoo Evenimente a ajutat la organizarea de evenimnete de succes, fără nici un cusur, încă din 2012 de când a fost lansată prima sa versiune.Ultima versiune a modulului va aduce unele facilități și îmbunătățiri care vor duce organizarea de evenimente la un alt nivel.

                                                                                 Organizare, promovare, vânzare: organizare de evenimente fără cusur oferită de Odoo

Ceea ce face diferența între aplicația Odoo pentru Evenimente și alte programe pentru organizarea evenimentelor este că acoperă toate aspectele legate de munca unui organizator de evenimnete, de la organizare până la promovare.Asta se aplică la orice tip de eveniment, inclusiv conferințe, întâlniri, seminarii, traininguri și webinarii.

Odoo Evenimente este produsul unei colaborări între dezvoltatorii calificați și cei din industria  organizărilor de evenimente, inclusiv echipa de organizări evenimente Odoo. Astfel, se asigură rezolvarea problemelor reale și furnizarea de soluții eficiente și în timp util la nevoile industriei.

                                                                                                          Organizarea  Evenimentelor

Gestionarea vorbitorilor este acum mult mai ușoară, oferindu-vă mai mult imp să vă concentrați pe găsirea și rezervarea celor mai buni vorbitori pentru evenimentul dumneavoastră. Urmărește fiecare pas al evenimentului într-un mod clar și organizat.Integrarea informațiilor face ca organizarea și publicarea să fie extrem de simple, astfel că informațiile despre vorbitori pot fi traduse direct în biografii atrăgătoare și descrieri ale prezentărilor.

La intrarea în modul, utilizatorii vor putea să vadă că organizarea de tip Kanban a informației a fost restructurată, iar acum este și mai ușor de folosit.Noua prezentare face mult mai ușoară jonglarea între sarcini și evenimente și datorită filtrelor îmbunătățite și a abilității de a face grupări în funcție de opțiuni.O opțiune nou introdusă vă oferă posibilitatea să personalizați întrebările sub forma unor variante multiple. Acest lucru simplifică obținerea de informații corecte la înregistrarea participanților, informații care pot fi utilizate mai târziu pentru a personaliza experiența evenimentului pentru fiecare participant. În ceea ce privește înscrierea grupurilor, obținerea de informații pentru fiecare participant în parte este mai ușoară. Fiecare participant în parte poate fi gestionat individual, inclusiv personalizarea ecusoanelor și a mail-urilor.

Confirmarea și înregistrarea evenimentelor pot fi acum setate implicit. Acest lucru se potrivește pentru companiile mari care au nevoie de un management rațional când e vorba de organizarea evenimnetelor la scală largă.

Modul de vizualizare a evenimentelor a fost schimbat pentru a veni în întâmpinarea nevoilor companiilor mici care organizează evenimente concentrându-se pe grupuri mai restrânse, dar cu potențial mai mare.

Promovarea  Evenimentelor

Prin modulul de evenimente se poate gestiona direct și promovarea online a evenimentului. Începeți prin crearea de pagini pentru eveniment folosind aceeasi tehnologie orientată spre utilizator, blocurile de editare, și împărtășește cu vorbitorii și participanții agenda evenimentului. Mai mult, editarea inline, oferă posibilitatea oricui să facă actualizări și modificări fără să angajeze specialiști în webdesign.Se pot modifica imaginile și conținutul direct pe site.Modulul permite și distribuirea pe rețelele de socializare și distribuirea mailurilor în masă.Pregătiți evenimentul printr-o campanie de email. Se poate programa transmiterea automată de informații, cum ar fi data evenimnetului, confirmările înscrierilor, informări preeveniment și mulțumiri posteveniment.

Sursa: www.odoo.com/Giulia Vettore